Onana krijgt met Kameroen pak slaag van Colombia

Onana moest tegen Colombia vier keer vissen. © Pro Shots

Andre Onana gaat met een slecht gevoel naar de Confederations Cup. Met zijn land Kameroen verloor hij de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het mini-WK dik. In het Spaanse Getafe was Colombia – waar Davinson Sánchez de hele wedstrijd op de bank zat – met 4-0 te sterk.

Niet eerder dit seizoen moest Onana in een wedstrijd vier keer vissen. Maar mede doordat Kameroen bijna de gehele tweede helft met tien man speelde, verloor het met ruime cijfers. Robert Ndip Tambe werd na 46 minuten voetballen met rood naar de kant gestuurd.

Op het moment van de rode kaart stond het al 2-0 in het voordeel van Colombia. James Rodríguez en Yerry Mina zorgden binnen een halfuur voor de eerste doelpunten. Diezelfde Mina maakte vijf minuten na de rode kaart de 3-0 en vlak voor tijd zette José Izquierdo de eindstand op het scorebord.