‘Ajax en Keizer mondeling akkoord; Spijkerman en Winter assistent’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Marcel Keizer hebben woensdag een mondeling akkoord bereikt over een contract voor Keizer als hoofdcoach, zo meldt De Telegraaf. Keizer zal voor twee jaar gaan tekenen met een eenzijdige optie voor Ajax voor nog een seizoen. Na een jaar Jong Ajax schuift de coach daarmee sneller dan verwacht door naar de hoogste coachingspositie bij Ajax. Opnieuw plaatst de club daarmee een coach uit de eigen opleiding op de belangrijkste positie.

Volgens de krant heeft Ajax inmiddels ook een akkoord bereikt met Hennie Spijkerman om ook onder Marcel Keizer als assistent te gaan fungeren. Spijkerman wilde een andere functie na een jaar onder Peter Bosz, maar blijft na de komst van Keizer nu gewoon assistent. Daarnaast is de club volgens de ochtendkrant dicht bij het vastleggen van Aron Winter als tweede assistent. Wat de positie van Dennis Bergkamp wordt is nog niet bekend.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/06/15/ajax-en-keizer-mondeling-akkoord-spijkerman-en-winter-assistent/

Gegevens

Onderwerpen: Jong Ajax
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Hennie Spijkerman