Keizer past opstelling aan, maar waakt voor onderschatting

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax zal tegen De Dijk met een andere opstelling gaan spelen als in de Klassieker. Marcel Keizer heeft aan Ajax TV laten weten dat hij zal gaan rouleren. Ook waakt de oefenmeester voor onderschatting. “We zullen niet in dezelfde opstelling spelen als tegen Feyenoord. Er zullen ook een aantal jongens in actie komen die zondag ook op het veld stonden. We onderschatten helemaal niemand. Bij Scheveningen zag je ook dat ze prima konden voetballen en De Dijk speelt nog een klasse hoger.”

Dennis Johnsen, Deyovaisio Zeefuik en Mateo Cassierra zijn opgenomen in de wedstrijdselectie voor de Amsterdamse derby, die zal worden gespeeld in Volendam. “Dat zijn jongens die het goed doen bij Jong Ajax. En die jongens krijgen bij Ajax altijd een kans. Voor de jongens is het een extra boost, maar we onderschatten niemand. De wedstrijd moet gewoon gewonnen worden en we moeten een ronde verder.”

De wedstrijd zal worden gespeeld in het stadion van FC Volendam. “Er gaat wel wat van de charme af als het niet bij de amateurclub zelf is. Het blijft een leuke wedstrijd, laten we blij zijn dat Volendam deze gelegenheid geeft.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/keizer-past-opstelling-aan-waakt-onderschatting/