Reiziger positief: 'Genoeg pluspunten gezien'

Na de wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong AZ stond een balende Michael Reiziger FOX Sports te woord. De beloften van Ajax gaven een 0-2 voorsprong weg, wat resulteerde in een 4-2 nederlaag. Ondanks het verlies zag Reiziger echter ook positieve dingen.

'Voor de rust hadden wij gedeeltes van de wedstrijd onder controle,' begint Reiziger. 'In de tweede helft beginnen we goed en hebben wij de volledige controle. Dan mag je dat niet meer weggeven. Maar na de aansluitingstreffer van AZ liepen we onszelf voorbij. Dan zijn we verbaasd en worden de linies te groot.'

De oefenmeester heeft niet het idee dat zijn ploeg na de 0-2 voorsprong te makkelijk dacht. 'Nee, dat gevoel had ik niet. na de 0-2 had ik juist het idee dat we de derde treffer gingen maken. Daarom is het zo belangrijk dat we in de Jupiler League spelen. Want hier worden alle fouten afgestraft.'