Ajax O17 wint ruim van Sparta na achterstand

Dit was het livetopic voor de competitiewedstrijd die werd gespeeld tussen Sparta Rotterdam Onder 17 en Ajax Onder 17, de ploeg van trainer Dave Vos. De Amsterdammers kwamen nog op achterstand, maar wisten het om te buigen in een zege.

FT | Sparta Rotterdam O17 - Ajax O17 (2-5)Al na ruim een kwartier spelen wist Sparta op een 1-0 voorsprong te komen. Lang bleef deze stand echter niet gehandhaafd, want Enrico Hernandez maakte de gelijkmaker al zes minuten later. Toch ging Ajax met een achterstand de rust in, want de Spartanen wisten voor rust nog een penalty te verzilveren.

Na rust blies Ajax Sparta omver. In een tijdsbestek van twaalf minuten wisten Quinten Maduro (1x) en Brian Brobbey (2x) de achterstand om te buigen naar een voorsprong met een marge van twee. In de laatste minuut voegde Ryan Gravenberch er nog een vijfde treffer aan toe.

Opstelling Sparta Rotterdam: Driebergen; Drakpe, Dilrosun, Van Nielen, Bokshoven; Meerstadt, Tuzlacik, Brouwer; Tavsan, Sankoh, Tahiri.Wissels: Bakker, Heemskerk, Van Mil, Vianello, De Kruys, Zwarteveld.