Speelschema ABN Amro Future Cup 2018 bekend

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax won de Future Cup in het verleden wel vaker. Welke Ajacieden herken jij? © Ajax Images

Het wedstrijdschema van de ABN Amro Future Cup 2018 is bekend! Ajax O17 zit in een groep met Sydney FC, Sporting Club de Portugal en Paris Saint-Germain. De talenten strijden in het paasweekend (31 maart, 1 & 2 april) op Ajax' sportcomplex de Toekomst om de prestigieuze cup.

Ajax O17 begint het toernooi op zaterdag 31 maart met een wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Sydney FC. Het openingsduel begint om 11.30 uur. De Ajacieden starten om 14.30 uur aan hun tweede pouleduel. Dan is Sporting Club de Portugal de opponent.

Op zondag 1 april komt Ajax O17 eenmaal in actie. Vanaf 11.30 uur is de Franse topclub Paris Saint-Germain de tegenstander. Ajax speelt zijn duels op zaterdag en zondag op het hoofdveld van sportcomplex de Toekomst.

Maandag 2 april is de dag waarop de talenten historie kunnen schrijven. Het is de dag waarop - vanaf 10.00 uur - onder meer de halve finales plus de finale wordt gespeeld. De finale begint om 15.00 uur. Ajax O17 won het toernooi om de Future Cup tot nu toe vier keer. 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23719