Ziyech: ‘De kritiek op mij als persoon kwam aan als een dreun’

Bron: ajaxfanzone.nl

Aankomende zondag speelt Ajax de laatste wedstrijd van de competitie en zeer waarschijnlijk is dat ook de laatste wedstrijd van Hakim Ziyech in Amsterdamse dienst. De spelmaker kijkt dan ook terug op een bewogen seizoen waarin hij uiteindelijk werd verkozen tot Speler van het Jaar.

‘Ik denk natuurlijk het liefst aan de goede momenten van de afgelopen maanden maar er waren ook mindere momenten. De kritiek op mij als persoon kwam hard aan. Als je het een paar keer moet aanhoren denk je, ach vergeet het, maar het bleef aanhouden. Uiteindelijk ben ik door de meerderheid toch verkozen tot beste speler en dat is dan wel weer mooi. Er zijn ook veel dagen geweest waarop alle ingrediënten aanwezig waren, dat we lol hadden in het team, de sfeer goed is en dat mijn familie in de buurt was om er voor je te zijn. Het gaat steeds beter en ik voel me goed. Ik maak grappen in de kleedkamer zoals ik altijd heb gedaan. Ik vind het heel belangrijk dat we met elkaar kunnen lachen. Ik ben altijd wel bezig met kattenkwaad uithalen’, zo ben ik dan ook wel weer’.

Bron: Ajax.nl

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/05/02/ziyech-de-kritieken-op-mij-als-persoon-kwamen-aan-als-een-dreun/

Gegevens

Spelers: Hakim Ziyech
Onderwerpen: De Meer
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax