VI: 'Duitse club biedt ruim 28 miljoen voor Neres'

Bron: www.ajaxshowtime.com

David Neres kan op belangstelling rekenen uit de Duitse Bundesliga, zo weet Voetbal International. Een niet nader genoemde club uit de hoogste Duitse competitie is bereid ruim 28 miljoen euro op tafel te leggen voor de Braziliaan, maar Ajax wil hem (nog) niet laten gaan.

Met het hoogstwaarschijnlijk naderende vertrek van collega-vleugelspeler Justin Kluivert, zou een uitgaande transfer van de 21-jarige rechtsbuiten een flinke streep door de rekening zijn, waar Erik ten Hag zondag nog aangaf de 'romp' van de selectie te willen behouden. De dribbelaar heeft nog een contract tot 2021 in Amsterdam.

Neres kende met veertien goals en twaalf assists in de Eredivisie een ijzersterk seizoen en dus is de buitenlandse interesse bepaald niet onverwachts te noemen. De jongeling kwam een jaar geleden over van het Braziliaanse São Paulo, toen Ajax twaalf miljoen euro betaalde.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112657/vi-duitse-club-biedt-ruim-28-miljoen-voor-neres

Gegevens

Spelers: David Neres
Clubs: AFC Ajax