Ajax Life 20: Puzzelen met Ten Hag

Bron: www.ajaxlife.nl

Na een turbulent en teleurstellend seizoen wacht Ajax nu wellicht een hete transferzomer. Hoe gaat trainer Erik ten Hag daar mee om? In Ajax Life 20 - onze laatste krant dit seizoen – kijkt hij vooruit naar zijn eerste volledige voorbereiding en seizoen in Amsterdam. De krant valt deze vrijdag bij leden op de deurmat.

Maar er is meer. Zo constateren we op onze opiniepagina dat de filosofie van Ajax onder druk staat. Talenten opleiden is één, maar ze tot lichte bloei laten komen in het eerste elftal wordt al steeds lastiger. Als we de Ajaxdirectie mogen geloven, kan Ten Hag echter voortborduren op een fundament. Als we de kranten moeten geloven, vertrekken er enkele talenten waarvan we nog veel langer hadden willen genieten.

Waar Ten Hag tijdig zijn totaalplaatje op orde wil hebben, is het aan directeur voetbalzaken Marc Overmars om te zorgen dat alle benodigde puzzelstukjes ook daadwerkelijk tijdig aan boord zijn. Onze potloodcolumnist Joep Bertrams maakte over dát thema weer een ludieke prent.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24078