'Tadic topprioriteit, maar Ajax heeft ook plan B, C en D'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Voor Ajax is het nog altijd topprioriteit om snel een creatieve middenvelder als vervanger van de zeer waarschijnlijk vertrekkende Hakim Ziyech aan te trekken. Volgens De Telegraaf staat Dusan Tadic nog altijd bovenaan het verlanglijstje. De middenvelder van Southampton is ondanks de handhaving van zijn club in de Premier League financieel haalbaar en bovendien zou hij niet onwelwillend tegenover een transfer naar Ajax staan.

In Amsterdam kan hij namelijk om de prijzen spelen en daarnaast maakt hij kans op het spelen in de Champions League. Interesse van andere grote clubs zou echter een struikelblok kunnen zijn, zo schrijft het medium verder. Immers, Tadic doet namelijk met Servië mee aan het WK en om die reden schuift hij een beslissing voor zich uit.

Mocht Tadic Ajax afwijzen - in andere woorden wanneer hij definitief 'nee' zegt tegen de Amsterdammers - zal Ajax doorschakelen naar een plan B, C of D. 

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112909/tadic-topprioriteit-maar-ajax-heeft-ook-plan-b-c-en-d

Gegevens