Informatie training bezoeken en omwisselen in Graz

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax wordt in Oostenrijk gesteund door 800 supporters. © De Brouwer

Yes, het is de hoogste tijd voor het eerste Europese tripje in bijna een jaar tijd! We hopen van harte dat dit slechts het begin is en de fijne uitgangspositie van 2-0 liegt er niet om. Er reizen zo’n 800 Ajaxsupporters mee en die moeten nu even goed opletten.

Het is altijd best een gedoe om alles goed op orde te krijgen voor een Europees tripje, zeker als het een nieuwe verslaving dreigt te worden, maar daarom zetten we alles eventjes netjes op een rijtje voor de Ajacieden die naar Oostenrijk trekken.

Om te beginnen is het goed om te weten dat de return tegen Sturm Graz plaatsvindt in de Merkur Arena en dit onderkomen is gelegen aan het Stadionplein in Graz. Je kunt het stadion bereiken via tramlijn 4 en 13. Als je liever met de benenwagen gaat, is dat ook nog een optie.

De deuren van het stadion openen op de wedstrijd om 19.00 uur, dat is anderhalf uur voor de aftrap. Ingang 27 is de ingang van het bezoekersvak. Deze ingang vind je aan de Liebenauer Hauptstraße. Voordat je je naar de ingang begeeft, moet je eerst je kaart omwisselen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24452

Gegevens

Clubs: AFC Ajax