Ajax Jeugd: O17 start competitie met zege, O15 met nederlaag

Naast Ajax O19 kwamen ook Ajax O17 en Ajax O15 zaterdag in actie. Beide jeugdteams speelden de eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

Ajax O17

Ajax O17 speelde opnieuw tegen FC Utrecht O17. Vorige week werd er in de beker met 5-0 gewonnen van de Utrechters. Zaterdag ging het een stuk moeizamer. De ploeg van trainer Dave Vos wist in de tweede helft de overwinning naar zich toe te trekken. Dillon Hoogewerf scoorde twee keer.

Wedstrijdverloop Ajax O17 – FC Utrecht O17:’63. 1-0 Hoogewerf’75. 2-0 Hoogewerf

Opstelling Ajax O17:Dieker; Bonnah, Kasanwirjo, Rensch, Salah-Eddine; De Waal, Warmerdam, Beelen; Ünüvar, Pinas, Hoogewerf.Wissels: Raatsie, Dirksen, Dakriet, Zamani, Pynadath.

Ajax O15

Voor Ajax O15 stond er zaterdag direct een topper op het programma: PSV O15 kwam op bezoek. De Eindhovenaren wisten na rust de wedstrijd te beslissen.

Wedstrijdverloop Ajax O15 – PSV O15:’44. 0-1 PSV O15’60. 0-2 PSV O15