Verkoop Passe-Partout, de eerste droeftoeter is alweer gespot

Bron: ajaxfanzone.nl

Nadat de loting van de Champions League bekend is geworden liep het afgelopen weekend uiteraard storm op de verkoop van de passe-partouts voor de drie thuiswedstrijden tegen Bayern Munchen, Benfica en AEK Athene.

Zondagavond waren er volgens de Supportersvereniging Ajax al 35.000 kaarten verkocht, waardoor er maandag een beperkt aantal passe-partouts in de verkoop ging voor fans met een lidmaatschap van de Supportersvereniging. Ook deze kaarten waren snel verkocht maar dat het systeem waarmee Ajax de kaarten verkoopt behoorlijk oververhit raakte zorgde natuurlijk voor teleurstelling bij veel supporters die naast een passe-partout grepen. Op Marktplaats staan inmiddels alweer de eerste droeftoeters die hun aangeschafte passe-partout voor veel geld in de verkoop hebben gedaan. Ajax heeft in het verleden aangegeven hier tegenop te treden en deze kaarten te blokkeren.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/09/03/verkoop-passe-partout-de-eerste-droeftoeter-is-alweer-gespot/