Raadslid Zeller wil Ajax-supporters voor eeuwig verbannen uit Den Haag

Bron: ajaxfanzone.nl

De afgelopen twaalf jaar worden wedstrijden tussen Ajax en ADO Den Haag afgewerkt zonder uitsupporters. Echter zijn de clubs en de gemeenten alweer een tijdje in gesprek of hier toch verandering in kan komen, mede op aandringen van burgemeester Krikke van Den Haag en door meerdere vragen vanuit Ajax. Raadslid Zeller ziet het echter allemaal niet zo zitten en pleit voor een levenslange boycot.

Zeller, lid van de partij Hart voor Den Haag/Groep de Mos, laat weten dat ADO inmiddels een echte familieclub is geworden en dat het noemenswaardig is dat men bij thuiswedstrijden geen beroep meer op de ME hoeft te doen en dat er vorig jaar maar negen aanhoudingen hebben plaatsgevonden. ‘Na uitgebreide gesprekken met de achterban willen wij geen Ajax-supporters meer in onze stad. Ze zijn al 12 jaar niet welkom en laten we daar maar 112 jaar van maken’, aldus Zeller. ADO heeft inmiddels laten weten dat er gesprekken gaande zijn maar wil daar nog niks over kwijt.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/10/16/raadslid-zeller-wil-ajax-supporters-voor-eeuwig-verbannen-uit-den-haag/

Gegevens

Tags: Nieuws
Trainers: Aad de Mos