[Update] Heitinga selecteert 20 man voor YL-duel

Bron: www.ajaxshowtime.com

John Heitinga heeft dinsdagmiddag in de Youth League-wedstrijd van Ajax O19 tegen Benfica O19 de beschikking over maar liefst acht spelers die officieel bij de beloften op papier staan. Onder meer Ryan Gravenberch en Nicolas Kühn doen mee.

Ajax O19 heeft Issam El Maach, Navajo Bakboord, Sven Botman, Mitchel Bakker, Gravenberch, Jurgen Ekkelenkamp, Kühn en Victor Jensen bij de selectie. Van hen deden El Maach en Jensen de afgelopen weken ook in competitieverband al meermaals mee bij het vlaggenschip van de opleiding. Van de acht spelers is Bakboord de enige met dispensatie, de rest is allemaal nog officieel A-junior.

Ajax neemt de thuiswedstrijd tegen Benfica zodoende serieus. De ploeg haalde uit de eerste twee wedstrijden tegen AEK Athene (6-0) en Bayern München (2-2) vier punten. Tegenstander Benfica is na twee wedstrijden nog foutloos met zes uit twee. De wedstrijd in Amsterdam begint dinsdag om 14.00 uur.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/116344/update-heitinga-selecteert-20-man-voor-yl-duel

Gegevens

Spelers: John Heitinga
Onderwerpen: Selectie