LIVE 14.30 uur | Ajax O19 - NEC O19 (3-1)

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van zaterdag 15 februari. Om 10.30 uur speelt Ajax O17 een uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van NEC O17. Later op de middag speelt Ajax O16 op De Toekomst tegen PEC Zwolle O16, terwijl Ajax O19 aantreedt tegen NEC O19. Volg de wedstrijden hier en praat mee!

FT | NEC O17 - Ajax O17 (1-0)

Ajax O17 heeft zaterdag op bezoek bij NEC een teleurstellende nederlaag geleden. De jongelingen begonnen goed en scherp aan het duel, maar moesten dankzij een snelle omschakeling van de Nijmegenaren een tegentreffer incasseren. Vanaf dat moment zakte Ajax ver weg en ploeterde het, net als in de afgelopen weken, ook in Nijmegen voort.

Na de rust creëerde Ajax nog een handjevol kansen, maar onder andere een vrije trap van Max de Waal belandde net naast het NEC-doel. De Nijmegenaren speelde de tweede helft vervolgens slim uit en zodoende leed de ploeg van Dave Vos opnieuw puntenverlies: 1-0.