Ajax Vrouwen winnen bekerfinale in slotseconde

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagavond de KNVB beker veroverd na een spannend duel met PEC Zwolle.

Al na 6 minuten kwamen de Zwollenaren op voorsprong, maar nog geen 5 minuten later had Ajax de stand alweer recht getrokken.

Er ontvouwde zich een spannend duel met kansen voor beide teams. Lewerissa was dicht bij de 2-1, maar raakte de lat. Ook PEC Zwolle was aan de andere kant een paar keer erg dicht bij een voorsprong. In de tweede helft waren de grootste kansen voor Ajax en zag Jansen nog een goal afgekeurd worden. Het leek uit te lopen op een verlenging, maar in de laatste seconde van blessuretijd maakte Lewerissa dan tóch de 2-1. Zo wonnen de Ajax Vrouwen voor de derde keer op rij de beker!

Het bericht Ajax Vrouwen winnen bekerfinale in slotseconde verscheen eerst op Ajax1.nl.