Mogelijke tegenstanders Ajax in 3e voorronde CL

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nu de eerste kwalificatieronde in de Champions League gespeeld is, valt er meer te zeggen over de aankomende tegenstander van Ajax in aanloop naar kwalificatie voor het miljardenbal. De Amsterdammers gaan maandag 22 juli (12.00 uur) in de koker voor de loting voor de derde voorronde van de Champions League.

De wedstrijden voor de tweede voorronde van de Champions League - de kampioenenroute - zijn nu bekend en één van die ploegen zal mogelijk de tegenstander worden van Ajax. De kans is namelijk aanwezig dat Ajax PAOK Thessaloniki treft. De Griekse club stroomt, net als Ajax, in de derde voorronde in, maar heeft een laag UEFA-coëfficiënt, waardoor het een ongeplaatste status zal hebben bij de loting.

Ajax heeft het hoogste UEFA-coëfficiënt van alle ploegen in de aanstaande derde voorronde en heeft om die reden sowieso een geplaatste status. Bij de loting zal Ajax gekoppeld worden aan een team met een ongeplaatste status. Tijdens de loting zal bekend worden welk team haar eerste wedstrijd thuis zal spelen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/124186/mogelijke-tegenstanders-ajax-in-3e-voorronde-cl