Ajax legt bod van 22 miljoen plus doorverkooppercentage van 40 procent neer voor Olmo

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax lijkt serieus werk te maken van Dani Olmo, een 21-jarige middenvelder van Dinamo Zagreb. Woensdag wisten wij al te melden dat er interesse was vanuit Ajax en vandaag laat El Mundo Deportivo weten dat Ajax een bod van 22 miljoen plus een doorverkooppercentage van 40 procent heeft neergelegd bij Dinamo Zagreb.

FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk laat weten dat Ajax een grote slag kan slaan met het binnenhalen van Olmo. ‘Het is echt een fantastische voetballer. Hij is creatief, heeft het jeugd-EK met Spanje gewonnen en kan op het middenveld en op de vleugel uit de voeten. Als ze hem hét talent vinden op die plek en ze hebben het geld dan denk ik dat ze er echt beter van gaan worden. Er gáát een moment komen dat Ajax dertig miljoen voor een speler betaalt maar dat is momenteel geen probleem’, zo laat Van Rijswijk weten in Voetbalpraat van Fox Sports.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/15/ajax-legt-bod-van-22-miljoen-plus-doorverkooppercentage-van-40-procent-neer-voor-olmo/

Gegevens