Neres over contractverlenging: “We hebben zoveel plezier met elkaar”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres genoot afgelopen zomer interesse van diverse topclubs uit onder meer Spanje en Engeland en had daar een riant salaris kunnen gaan verdienen. De Braziliaanse vleugelaanvaller koos er echter voor zijn contract bij Ajax te verlengen tot de zomer van 2022.

“Maar ik waardeer hoe ik ben behandeld door Ajax, het vertrouwen dat ik heb gekregen”, verklaart Neres zijn beslissing in Het Parool. “Van de directie, van de staf, van mijn medespelers. Ik houd van de club, ik voel me goed in de stad. De samba in Amsterdam gaat door.”

“Veel andere spelers zijn ook gebleven. Dat speelt ook mee”, doelt Neres op het aanblijven van onder andere Hakim Ziyech en Dusan Tadic. “We hebben zoveel plezier met elkaar. Als voetbal werk is, kun je niet presteren. Als je kunt lachen met elkaar, kun je ook vechten voor elkaar. Voetbal moet een feest zijn.”

Dit jaar wil de international van Brazilië opnieuw de dubbel winnen. “Alleen in de Champions League moeten we het beter doen”, knipoogt Neres. “Je vraagt toch wat mijn doel is?”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/neres-over-contractverlenging/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax