Jong Ajax boekt ruime zege op FC Dordrecht: 2-5

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht met 2-5 gewonnen en daarmee is de eerste overwinning in het nieuwe seizoen een feit. De Ajacieden kwamen in Dordrecht nog wel op achterstand maar stonden met de rust met 2-3 voor door doelpunten van Jensen, Ekkelenkamp en Lang. Na de thee waren de Ajacieden opnieuw de betere ploeg maar het duurde tot twintig minuten voor tijd voordat de wedstrijd werd beslist. Kühn scoorde de 2-4 waarna Noa Lang drie minuten later de eindstand van 2-5 op het scorebord schoot. Een mooie eerste overwinning van het seizoen voor het team van Van der Gaag.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Ter Heide, J. Timber, Pierie, Kemper, Ekkelenkamp (62. Taylor), Gravenberch, De Wit, Jensen (69. Kühn), Traoré (90. Brobbey), Lang.

Bron: Ajax.nl

AjaxFanzone gaat door maar we stoppen definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!