Jong Ajax wint doelpuntenfestijn in Dordrecht

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft vrijdagavond voor het eerst dit seizoen gewonnen. De beloften pakten drie punten uit bij FC Dordrecht na een doelpuntrijke wedstrijd. Voor rust stonden er al vijf namen op het scorebord. Namens Jong Ajax waren Victor Jensen, Nicolas Kühn, Jurgen Ekkelenkamp en Noa Lang (twee keer) trefzeker. Na drie wedstrijden staat de ploeg nu met vier punten op de achtste plek.

De eerste kansjes van het duel waren voor de Amsterdammers, die met Dani de Wit en Lang het doel onder vuur namen. Jong Ajax maakte zoals gewoonlijk het spel. Toch was het de thuisploeg die op voorsprong kwam. Na een corner voor Jong Ajax werd de bal verspeeld. FC Dordrecht was er razendsnel uit en scoorde via Jari Schuurman, die Kjell Scherpen met een stift verschalkte. Halverwege het eerste bedrijf kwam gelukkig voor de uitploeg echter snel de gelijkmaker. Een schot van Ryan Gravenberch werd niet goed verwerkt door doelman Daniël Breedijk, waarna Jensen profiteerde in de rebound.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/125020/jong-ajax-wint-doelpuntenfestijn-in-dordrecht

Gegevens

Onderwerpen: Doelpunt, Jong Ajax
Clubs: AFC Ajax, N.E.C.