Blind: “Hadden voor rust eigenlijk al moeten scoren”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Daley Blind stond met gemengde gevoelens de pers te woord na PSV – Ajax. Volgens de verdediger zat er meer in dan een 1-1-gelijkspel, maar kan hij uiteindelijk wel tevreden zijn met een punt. “Ik denk dat het een aardige wedstrijd was om te zien. Kansen over en weer. De meeste kansen waren voor ons. We kwamen er een paar keer goed door via de flanken, maar kwamen niet tot een schot. We hadden misschien voor rust al moeten scoren”, laat hij weten aan FOX Sports.

PSV loerde op de fouten van Ajax. Dat was van te voren ook de verwachting. “Je weet in je achterhoofd dat zij willen counteren. Als wij aanvallen moet je er bewust van zijn dat zij willen counteren. Ik denk dat wij vandaag bij vlagen heel erg goed stonden.”

Na de 0-1 werd Ajax slordiger en speelde het PSV iets meer in de kaart. En dus kan Blind uiteindelijk wel tevreden zijn met een punt. “We waren de bovenliggende partij en wilden het spel maken. Voor rust hadden we eigenlijk moeten scoren. We zijn niet heel bij met 1-1, maar aan het einde namen wij ook wat gas terug. Dan weet je dat er misschien niet meer in zit. Dan moet je daar misschien wel tevreden mee zijn.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/blind-hadden-voor-rust-eigenlijk-al-moeten-scoren/

Gegevens

Onderwerpen: Aanvallen
Clubs: PSV, AFC Ajax