Valencia weet opnieuw niet te winnen

Waar Ajax woensdag uiteindelijk eenvoudig won van Fortuna Sittard, had Champions League-tegenstander Valencia een zwaardere avond. Tegen Getafe werd opnieuw niet gewonnen: 3-3.

Al in de eerste minuut stond Valencia, met Jasper Cillessen verrassend genoeg op de bank, op een 0-1 achterstand. Nog voor rust keerde de ploeg dat om naar een 3-1 voorsprong, maar die werd in de tweede helft weer weggegeven. Na 6 duels in de competitie heeft de ploeg uit de sinaasappelstad pas 1 keer gewonnen en zijn er pas 6 punten behaald.

Het rommelt al een tijdje bij Valencia. Zo werd onlangs trainer Marcelino ontslagen en moest ook algemeen directeur Mateu Alemany het veld ruimen. Volgende week woensdag treffen Ajax en Valencia elkaar in Spanje.

Het bericht Valencia weet opnieuw niet te winnen verscheen eerst op Ajax1.nl.