Uitgekleed Ajax O19 onderuit tegen Chelsea

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 heeft woensdagmiddag met een behoorlijk uitgedund elftal in de Youth League verloren van Chelsea. Op Sportpark de Toekomst werd het 0-1 voor de Engelsen. Het enige doelpunt van het duel werd gemaakt door Thierno Ballo.

De Amsterdammers moesten het woensdagmiddag doen zonder een behoorlijk aantal talenten. Annas Salah-Eddine, Calvin Raatsie, Devyne Rensch, Kenneth Taylor, Naci Ünüvar, Sontje Hansen, Steven van der Sloot en Youri Regeer zijn met Oranje O17 actief op het WK O17 en waren zodoende niet beschikbaar. Om die reden stuurde trainer John Heitinga een heel jong elftal het veld in.

Al heel snel in de wedstrijd kwam Chelsea O19 op voorsprong. De Londenaren hanteerden een zeer bijzondere variant bij een corner, maar functioneel was het wel. Het was uiteindelijk Ballo die bij de eerste paal wist raak te koppen. Na een minuut of tien kreeg Ajax zijn eerste goede kans, maar een voorzet vanaf de linkerkant werd door Damjan Dostanic voorlangs getikt. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/126487/uitgekleed-ajax-o19-onderuit-tegen-chelsea