‘Bayern lijkt te kiezen voor Pochettino en niet voor Ten Hag’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag staat nog altijd nadrukkelijk in de belangstelling van Bayern Munchen, maar of de trainer van Ajax ook daadwerkelijk aan de slag gaat in Duitsland is nog maar de vraag nadat Tottenham Hotspur afgelopen week Mauricio Pochettino heeft ontslagen. De Argentijn zou nadrukkelijk in beeld zijn bij Bayern om de ontslagen Kovac op te volgen.

Ten Hag heeft eerder laten weten op de hoogte te zijn van de interesse van Bayern en er ook zeker oren naar te hebben om een dienstverband aan te gaan in Zuid Duitsland. Echter heeft Ten Hag ook laten weten dat hij dit seizoen sowieso niet vertrekt bij Ajax. Volgens Sky Sports Deutschland zou Bayern nu graag zaken willen doen met Pochettino die er goed op staat bij de beleidsbepalers van Der Rekordmeister. Na het ontslag van Kovac is Hansi Flick eindverantwoordelijk in München. De club blijft echter zoeken naar een grote naam en wil graag Pochettino aanstellen. De kans dat Ten Hag met een eventuele aanstelling van Pochettino nog naar Bayern zal gaan lijkt dus zeer klein.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/11/21/bayern-lijkt-te-kiezen-voor-pochettino-en-niet-voor-ten-hag/

Gegevens