Jeugd: O19 wint in laatste minuut, O15 verliest voor het eerst

Twee jeugdteams uit de bovenbouw kwamen zaterdag in actie: Ajax O19 ging op bezoek bij SC Heerenveen O19 en Ajax O15 ging naar Eindhoven voor de topper tegen PSV O15.

Ajax O19

De ploeg van trainer John Heitinga heeft zaterdagmiddag met 2-1 gewonnen van SC Heerenveen O19. Enric Llansana opende de score vlak voor rust. De thuisploeg leek vlak voor tijd een onverdiend punt te pakken, maar twee minuten later zorgde Donny Warmerdam er met zijn goal voor dat O19 alsnog met de winst terug naar Amsterdam kon reizen.

Wedstrijdverloop SC Heerenveen O19 – Ajax O19:’43. 0-1 Llansana’88. 1-1 SC Heerenveen O19’90. 1-2 Warmerdam

Opstelling Ajax O19:Reiziger; Kasanwirjo, Rensch, Musampa, Douglas; Llansana, Salah-Eddine, Regeer; Martha, Hansen, De Waal.Wissels: Raatsie, Van der Sloot, Warmerdam, Pynadath, Rasmussen.