Eredivisie CV: 'Zijn zeker nog geen besluiten!'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mattijs Manders, algemeen directeur van de Eredivisie CV, is het gespeculeer over hoe de Eredivisie hervat moet worden dan wel uitgespeeld moet worden zat. Op Twitter geeft hij een korte, maar krachtige reactie.

'We beleven mogelijk de grootste crisis uit ons leven. Alles staat nu in het teken van de keiharde aanpak van deze crisis', stelt Manders allereerst. 'De rest is bijzaak. Zeker ook alle mediaberichten over de gevolgen voor de Eredivisie. Dit zijn slechts wensen, meningen en ideeën, maar zeker nog geen besluiten!', klinkt het duidelijk.

In De Telegraaf viel maandagochtend te lezen over het 'slechts denkbare scenario'. Wanneer de Eredivisie niet uitgespeeld zou worden, zou er geen kampioen zijn en zouden er ook geen clubs degraderen. De Europese tickets zouden worden uitgedeeld op basis van de huidige ranglijst en daarnaast zouden er wel twee clubs promoveren vanuit de Keuken Kampioen Divisie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/130255/eredivisie-cv-zijn-zeker-nog-geen-besluiten

Gegevens

Onderwerpen: Eredivisie, Kampioen