‘Olympique Lyon toont interesse in Klaassen; Ajax wil meewerken’

Bron: ajaxfanzone.nl

Olympique Lyon is geïnteresseerd in Davy Klaassen, zo meldt Voetbal International deze dinsdag. Hoe de dertigjarige middenvelder zelf tegenover een overstap naar de Ligue 1 staat is niet bekend, maar Ajax is bereid om mee te denken met Klaassen, als hij besluit dat hij de Amsterdamse club deze zomer nog wil verlaten, aldus VI.

Volgens VI is er naast Lyon nog meer interesse voor Klaassen. Welke andere clubs ook nog belangstelling hebben wordt niet vermeld. Wel weet het weekblad te melden dat de middenvelder zelf zijn opties aan het afwegen is, en dat het goed zou kunnen dat Klaassen bezig is aan zijn laatste dagen in het shirt van Ajax.

Trainer Maurice Steijn heeft ‘mister 1-0’ laten weten dat hij niet alles zal gaan spelen dit seizoen, maar dat hij wel bij de club mag blijven, als hij dat wil. Dat Klaassen dit seizoen geen onbetwiste basisspeler zal zijn, werd ook al duidelijk toen niet hij, maar Steven Bergwijn werd benoemd tot eerste aanvoerder.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/08/22/olympique-lyon-toont-interesse-in-klaassen-ajax-wil-meewerken/

Gegevens

Spelers: Davy Klaassen
Onderwerpen: Transfers
Tags: Nieuws