Ajax en sc Heerenveen bereiken akkoord over Noppert maar transfer is afhankelijk van Gorter

Bron: ajaxfanzone.nl

Vanochtend werd bekend dat Ajax met sc Heerenveen in gesprek is om Andries Noppert te huren van de Friezen. Ajax en sc Heerenveen zijn ‘in principe akkoord’ over de transfer van Andries Noppert naar Amsterdam, maar die kan alleen plaatsvinden als Jay Gorter de omgekeerde weg bewandelt. Dat schrijft Omrop Fryslân woensdagmiddag. Gorter heeft dan ook ‘de sleutel in handen’, aldus de regionale omroep. De transfer zou alleen in de vorm van een ruildeal beklonken kunnen worden. Het zou gaan om een ruildeal voor één seizoen.

Noppert is onder de nieuwe trainer Robin van Persie op een zijspoor beland. Van Persie geeft Mickey van der Hart de voorkeur onder de lat bij Heerenveen. De eerste twee wedstrijden zat Noppert op de bank. Van Persie heeft aangekondigd ‘per wedstrijd’ te bekijken wie hij onder de lat opstelt, maar daar lijkt Noppert niet op te willen wachten.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/08/21/ajax-en-sc-heerenveen-bereiken-akkoord-over-noppert-maar-transfer-is-afhankelijk-van-gorter/

Gegevens