Jong Ajax boekt vijfde nederlaag op rij

Samenvatting:Dordrecht was vanaf de eerste minuut de ploeg die de dienst uitmaakte. De bezoekende ploeg probeerde via opstomende buitenspelers voor gevaar te zogen en slaagde daar goed in. Met name Giovanni Korte stak in bloedvorm. Al na drie minuten loste laatstgenoemde een schot op de paal. Kort daarna pareerde Kenneth Vermeer met een fraaie duik een boogbal van de aanvaller.Geoffrey Castillion verprutste vervolgens een counter, voordat Korte alsnog de verdiende voorsprong voor Dordrecht verzorgde. Hij was het eindpunt van een aanval, na zwak uitverdedigen van Jong Ajax: 0-1. Nog geen twee minuten later brak Korte opnieuw door. Vincent Vermeij haalde hem neer en kon direct met rood op zak vertrekken. De vrije trap die volgde ging er niet in. Zodoende ging men met een 0-1 stand rusten.Kort na de pauze maakte Paul Gladon na een goede individuele actie de 0-2 en was de wedstrijd gespeeld. Jong Ajax liet de koppies hangen en wist geen goede countermogelijkheden te creƫren. Dordrecht leek het ook wel te geloven, maar wist toch nog twee maal te scoren.