Eenvoudige overwinning Jong Ajax in Almere

Bron: ajax1.nl

Een zomerse zaterdagmiddag in maart, klinkt als ideaal voetbalweer. Jong Ajax kreeg de eer om in dit weer te spelen. Het resulteerde zeer sterke 0-3 overwinning van Ajax, waarbij Dejan Meleg opnieuw een hoofdrol vertolkte. De vroege 0-1 kwam van zijn kant en de actie waaruit de 0-2 kwam voerde hij uit. Smetje op de wedstrijd was een ogenschijnlijk zware knieblessure van de Serviër.

Een sterke start zorgde voor een 0-1 voorsprong na anderhalve minuut. Lucas Andersen omspeelde de doelman, maar vond Sander Keller op de doellijn. Wegwerken lukte niet, waardoor Dejan Meleg eenvoudig kon binnenschieten. Diezelfde Meleg kreeg niet veel later een grote kans op de 0-2. Nog geen minuut later gaf hij een fluwelen pass op Sheraldo Becker, die de paal vond.