‘Napoli geeft niet op en wil om de tafel met Ajax over Klaassen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax sloeg in de voorbije weken aantrekkelijke biedingen van Napoli op Davy Klaassen en Riechedly Bazoer af. De huidige lijstaanvoerder van de Serie A geeft echter niet snel op, zo weet Sky te melden. De Italianen boden vorige maand een bedrag van twintig miljoen euro voor Klaassen, maar directeur spelersbeleid Marc Overmars weigerde medewerking te verlenen. “De belangstelling is heel concreet, maar Davy wordt niet verkocht”, zo verzekerde Overmars, die Klaassen een nieuw contract tot medio 2019 liet ondertekenen.

Napoli zou afgelopen weekeinde, in aanloop naar het duel met Sampdoria, de basis hebben gelegd voor een vervolggesprek met zaakwaarnemer Sören Lerby. Na afloop van de winterse transfermarkt is de clubleiding bovendien van plan om met de bestuursleden van Ajax om de tafel te gaan. Napoli zou minimaal vijftien miljoen euro moeten bieden, plus een aanzienlijk variabel bedrag.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/26/napoli-geeft-niet-op-en-wil-om-de-tafel-met-ajax-over-klaassen/