Live FC Twente – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Na een jaar afwezigheid van FC Twente staat er aankomende zondag weer een wedstrijd tegen de Tukkers op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

KarakteristiekenAjax had het de laatste jaren niet makkelijk in Enschede en won voor het laatst in 2013, toen werd het 0-2 door doelpunten van Moisander en Alderweireld. In totaal won Ajax 22 keer in Enschede en trok FC Twente zestien keer aan het langste eind. Voor trainer Erik ten Hag zal het een weerzien zijn met veel bekenden want Ten Hag kwam in het verleden als speler en assistent-trainer uit voor FC Twente. Ajax bezet momenteel de eerste plaats op de ranglijst met 38 punten uit 14 wedstrijden. FC Twente vinden we terug op de twaalfde plaats met 18 punten uit 14 wedstrijden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/11/30/live-fc-twente-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/