Acht oud-spelers kandidaat voor ledenraad Ajax

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax krijgt maandag een lijstje van acht oud-spelers die zich kandidaat stellen voor de ledenraad van Ajax. Dat vertelde Theo van Duivenbode zondag in het programma Studio Ajax van de Amsterdamse zender AT5.

Van Duivenbode wilde de namen van de spelers nog niet prijsgeven. ,,Dat zou niet netjes tegenover Ajax zijn'', stelde de voormalige linksback van de Amsterdamse club. ,,Want niets en niemand is belangrijker dan de club Ajax.''

Van Duivenbode speelt een rol in de revolutie die Johan Cruijff graag bij Ajax wil ontketenen. De legendarische nummer veertien wil dat er meer oud-spelers in de ledenraad van zijn jeugdliefde komen. Op 14 december komen acht van de 24 zetels van de ledenraad vrij. Als het aan Cruijff ligt, vullen oud-spelers die vacatures in.

De beroemdste Ajacied noemde zelf de namen van Keje Molenaar, Tscheu La Ling, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Peter Boeve, Edo Ophof en Marc Overmars. Van al die kandidaten stelt Molenaar zich kandidaat. Frank Rijkaard en Marco van Basten willen in de toekomst liever ergens als trainer aan de slag. Overmars heeft na een gesprek ook bedankt.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113479/Acht_oud_spelers_kandidaat_voor_ledenraad_Ajax.html