Eriksen opnieuw Deens Talent van het Jaar

Bron: www.ajax1.nl

Christian Eriksen is voor de tweede keer in korte tijd uitgeroepen tot Deens Talent van het Jaar. Ditmaal is Eriksen door Deense spelers gekozen tot meest talentvolle voetballer.

In november ontving de jonge Ajacied tijdens het Deense voetbalgala de Dansk Fodbold Award 2010, een prijs die door trainers wordt weggegeven. De award die hij deze week in ontvangst mocht nemen – de Aarets Talet 2010 – is extra speciaal. ,,Ik ben hier erg blij mee, omdat het een prijs van de spelers is’’, zei Eriksen na de overhandiging op de Toekomst. Hij weet al waar het kleurrijke kunstwerk komt te hangen. ,,Op de grote witte muur naast de eettafel.’’ Of hij nog genoeg ruimte heeft voor toekomstige prijzen? ,,Er is genoeg ruimte, anders maken we er wel ruimte voor’’, besluit hij met een glimlach.

Thomas Lindrup, een afgevaardigde van de Deense spelersbond, vindt de keuze niet meer dan terecht dat Eriksen uitgeroepen is tot Deens Talent van het Jaar. ,,Hij is nog heel jong en zeer getalenteerd.’’ Volgens Lindrup waren er geen andere genomineerden. ,,Er is unaniem op Eriksen gestemd.’’

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/eriksen-opnieuw-deens-talent-van-het-jaar

Gegevens