'RKC hoopt Castillion te huren van Ajax'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

RKC Waalwijk krijgt komend seizoen op huurbasis de beschikking over een aanvaller van Ajax, dat is afgesproken bij de transfer van Derk Boerrigter naar de Amsterdammers, meldt het Algemeen Dagblad.

Het is nog niet zeker welke aanvaller van Ajax de overstap maakt naar Waalwijk. Er is inmiddels wel gesproken over de twintigjarige Geoffrey Castillion, maar de jongeling die afgelopen seizoen debuteerde in het eerste team begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen sowieso bij Ajax. Een tijdelijke overgang is echter niet direct uitgesloten voor de regerend landskampioen.

Naast het vertrek van onder meer Boerrigter en Donny de Groot (Willem II), spelen ook Fred Benson en Ohad Levita komend seizoen niet meer bij de kampioen van de Jupiler League. Tony Varela, Karim Bridji, Frank van Mosselveld en Hans Mulder krijgen een nieuwe contract aangeboden. Mulder wees het eerste voorstel af.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114132/_RKC_hoopt_Castillion_te_huren_van_Ajax_.html