Sneijder had maandag gesprek met Manchester United

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Volgens Internazionale is Wesley Sneijder niet te koop, maar het Algemeen Dagblad meldt dat een transfer van de middenvelder zeker nog niet van de baan is. Maandag werd er in Engeland over een transfer gesproken.

Bronnen bij Manchester United bevestigen dat de club maandag met vertegenwoordigers van Sneijder om de tafel heeft gezeten. Beide partijen zouden het als een ‘goed gesprek’ ervaren hebben, schrijft de ochtendkrant.

Zaakwaarnemer Sören Lerby wil ‘helemaal niets’ over een mogelijke transfer kwijt. Vorige week zei de agent nog dat hij verwacht dat de Engelse top zich nog wel gaat roeren. “En dat de naam Sneijder dan voorbij komt is ook niet zo raar.”

Internazionale hoopte dinsdag middels een officiële verklaring een einde te maken aan de voortdurende geruchtenstroom. “Wij hebben geen concreet bod ontvangen en gaan ook niet wachten op een dergelijke toenadering. Er staat tevens geen ontmoeting met zijn zaakwaarnemer op de agenda, omdat Sneijder simpelweg niet te koop is”, zei technisch directeur Marco Branca.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114245/Sneijder_had_maandag_gesprek_met_Manchester_United.html