El Hamdaoui vloog naar Barcelona om transfer af te ronden

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Mounir El Hamdaoui slaagde er op de slotdag van de transfermarkt niet in om een nieuwe club te vinden. De spits van Ajax moet vertrekken en volgens het Algemeen Dagblad vloog de aanvaller zelfs naar Spanje om een mogelijke overgang naar Espanyol af te ronden. Dat bleek tevergeefs en teleurgesteld keerde El Hamdaoui terug naar Amsterdam.

Reden voor het afketsen van de transfer naar de tweede club van Barcelona was in feite dezelfde reden waarom transfers naar Real Mallorca, Blackburn Rovers en ook het Franse Saint-Etiénne af waren geketst. El Hamdaoui zou te gortige eisen hebben en daar hadden de clubs geen zin in.

Helemaal zeker is een langer verblijf van El Hamdaoui bij Ajax nog niet. De Turkse en de Russische markt is nog enkele dagen open, maar gezien het gigantische eisenpakket dat de aanvaller achter zich aan sleept, lijkt de kans vrijwel uitgesloten dat hij elders onderdak zal vinden. In januari volgt er een nieuwe kans om El Hamdaoui en Ajax van elkaar te verlossen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114381/El_Hamdaoui_vloog_naar_Barcelona_om_transfer_af_te_ronden.html