Tscheu La Ling doet aangifte tegen Steven ten Have

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Tscheu la Ling heeft aangifte gedaan tegen de voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ajax, Steven ten Have. Hij deed dit bij de politie van Breukelen vanwege laster.

De verklaringen die Steven ten Have heeft gegeven aan de supportersvereniging en de ledenraad van Ajax zouden de aanleiding zijn voor de aangifte. “Omkoping in de Slowaakse competitie is schering en inslag en dat ligt ten grondslag aan de afwijzing van Ling. We kunnen het alleen niet bewijzen, omdat we geen bankafschriften hebben”, zou Ten Have onder meer hebben gezegd.

Hier zou Ten Have in een vergadering met de ledenraad aan hebben toegevoegd dat Ling een oud-directeur geld zou hebben geboden voor het aanstellen van een nieuwe speler.

“De brief met de motivatie voor de aangifte is ook naar de heer Ten Have gestuurd”, zo zegt Jan Kabalt, die de zaak voor Ling behandelt. “Ook zal hij zijn aansprakelijkheid moeten erkennen voor de eventuele schade die Ling hierdoor gaat lijden. De heer Ten Have zal dit schriftelijk moeten bevestigen’, aldus Kabalt in De Telegraaf.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114549/Tscheu_La_Ling_doet_aangifte_tegen_Steven_ten_Have.html