Goedhart vertrekt na dit seizoen bij Ajax

Bron: ajax1.nl

Edwin Goedhart, hoofd medische staf bij Ajax, vertrekt na dit lopende seizoen bij de regerend landskampioen. De nieuwe visie van de club op het medische aspect liggen haaks met zijn ideeën. In 2009 werd Goedhart door Marco van Basten aangesteld als hoofd medische staf en sportwetenschappen. Eerder was hij tussen 2002 en 2008 al in dienst van Ajax, tussendoor werkte hij een seizoen voor AZ.

Bij AZ lette men ook op de wetenschappelijke benadering  van de jongste jeugd tot het eerste elftal, iets wat bij Ajax ook doorgevoerd moest worden. “Door het voortijdige vertrek van Marco en de daarop volgende wisselingen in technische staf en clubleiding is dat helaas nooit goed van de grond gekomen”, vertelt Goedhart op Ajax.nl.

“Nu de club definitief voor een andere visie heeft gekozen en daarmee ook voor de dit seizoen doorgevoerde veranderingen, is een langer verblijf voor mij niet logisch. Ik heb getwijfeld of ik mijn vertrek nu al kenbaar moest maken, door het nu te doen geeft dat de club ook meer tijd om te zoeken naar een opvolger. Maar ik heb de beslissing om bij Ajax weg te gaan met pijn in mijn hart genomen”, beëindigt hij.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/goedhart-vertrekt-na-dit-seizoen-bij-ajax/