Hattrick Kolbeinn Sigthórsson bij winst Jong Ajax

Jong Ajax heeft dinsdagavond met ruime cijfers gewonnen van Jong De Graafschap. Op De Toekomst stond na negentig minuten voetbal 6-0 op het scorebord. Kolbeinn Sigthòrsson was met drie treffers de gevierde man aan Amsterdamse zijde. In de eerste helft opende Aras Özbiliz met een schuiver de score. Pas in de tweede helft kwam Ajax los. Het begon met een eigen doelpunt van Robin Pröpper. Daarna scoorde Sigthòrsson twee keer achter elkaar, waarvan één doelpunt uit een zelf versierde penalty. Jody Lukoki tekende met een rake kopbal voor de 5-0 en de IJslandse man of the match van vandaag sloot de wedstrijd af door een voorzet van diezelfde Lukoki binnen te glijden.