Narsingh kon bij Ajax meer verdienen

Bron: ajax1.nl

Technisch manager Marcel Brands van PSV laat nogmaals weten blij te zijn met de komst van Luciano Narsingh. De beleidsbepaler van de Eindhovenaren weet dat Ajax ook in de race was voor de buitenspeler van sc Heerenveen.

“Luciano had daar in vijf jaar tijd behoorlijk wat meer kunnen verdienen. Wij waren op vrijdag akkoord met Heerenveen, op zondag mondeling met Luciano zelf. Zondagavond heeft Ajax nog pogingen ondernomen hem over te halen, maar hij had gewoon het beste gevoel bij PSV. Dat geluk hebben wij gehad en daar zijn we heel blij mee”, zegt Brands in Voetbal International. De woorden van Brands over het salaris zijn anders dan die van Ajax-trainer Frank de Boer, die zei dat Narsingh voor het geld naar PSV ging.

Brands weet niet waarom De Boer dat zei. “Ik vind dat je moet accepteren als een speler een andere keuze maakt. Wij wilden vorig jaar ook Kolbeinn Sigthorsson hebben, maar hij wilde alleen naar Ajax. Dat had niet met geld te maken, hij had gewoon een beter gevoel bij Ajax. Dat mag. En Luciano mag een beter gevoel bij PSV hebben”, aldus Brands.

Tekst: Soccernews

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/narsingh-kon-bij-ajax-meer-verdienen/