AJAX-UTRECHT (1-1)

Bron: www.northup.nl

Na het verlies in de Champions League stond afgelopen zondag de wedstrijd tegen Utrecht op het programma. Waar iedereen van tevoren dacht dat we eindelijk weer eens thuis zouden winnen van de Utrechters, bleek dat opnieuw niet mogelijk.

Het is dan ook wel eens gezelliger geweest op Noord. De sfeer tijdens de wedstrijd was minder dan de afgelopen potjes. Waarschijnlijk heeft dat ook te maken met het tijdstip van de wedstrijd. Alhoewel, de vlaggen en bandieris op Noord zagen er ook vroeg in de middag indrukwekkend uit. De keuze voor alleen 413 is duidelijk. Door het toch enigszins gecentreerd te houden, is de impact van vlaggen en dergelijke veel groter. Er zijn waarschijnlijk genoeg mensen die het hier niet mee eens zijn, maar het lijkt ons op dit moment het beste.

Er waren ook nog de nodige doeken te zien. De balustradedoeken: Ajax cup fighters: Ons vuurwerk staat op het veld en Ajax gaat voor de vrouwe, van Mokum blijf ik altijd houwe ouwe! gaven een duidelijk statement. Waarbij waar natuurlijk vooral de onvoorwaardelijke steun voor ons aller Ajax een rol speelt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.northup.nl/wedstrijdverslag-ajax-utrecht-2012/