AJAX bekert moeizaam verder (incl. foto’s)

Bron: www.afca.nl

AJAX heeft gisterenavond in het KNVB bekertoernooi pas in het laatste kwartier afstand kunnen nemen van ONS Sneek. Tegen de amateurs speelde een B-elftal, aangevuld met Enoh, Schöne en Boerrigter maar ook deze spelers moeten in staat worden geacht om eenvoudig te winnen van een Hoofdklasser.Onder koude omstandigheden moesten de ruim tweehonderd meegereisde fans in het provisorische uitvak lang wachten met juichen. De tijd werd gedood met het zingen van balorige liedjes, maar de stemming bleef positief.Nadat Fischer een kwartier voor de tijd scoorde, scandeerde men zelfs zelfs ‘tien, tien, tien’ maar zover kwam het niet. Een late treffer van Denswil zorgde voor -min of meer- tevreden gezichten aan de kant van AJAX en ook ONS Sneek kan terugkijken op een geslaagde avond.

Uitslag: 0-2 (0-0)

Scoreverloop:0-1 Viktor Fischer (’74)0-2 Stefano Denswil (’88)

Arbiter: Van Boekel

Geel:ONS Boso Sneek: L. de Wagt (’69)AJAX: Eyong Enoh (’80)

Opstelling ONS Sneek:Landlust, Goedhart, Van Leijen, C. de Wagt, De Boer, L. de Wagt (’71 De Vries), Herder, Noordmans (’85 Mann), Bosch (’78 M. de Vries), Van der Heide, Gonzales.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/media/fotos/ajax-bekert-moeizaam-verder-incl-fotos/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ajax-bekert-moeizaam-verder-incl-fotos