Game Talk van Opa Spoor: Real Madrid – Ajax

Bron: www.afca.nl

Madrid-uit: hopelijk voor de laatste keer. Of Ajax moet Atletico loten, dat is dan wel weer leuk natuurlijk. Ajax heeft ook nog fijne herinneringen aan dat hele mooie en veel sfeervollere Madrileense stadion waar echte supporters zitten.

Ajax moet vandaag minimaal eenzelfde score neerzetten als Manchester City om te kunnen overleven in Europa. Dat zou op zich al mooi zijn in zo’n zware poule met louter kampioenen.

De voortekenen zijn niet best voor Ajax. De eerdere 5 recente ontmoetingen gingen dik en kansloos verloren. Om moe van te worden.

Boertje begint na de mooie wedstrijd van zaterdag zonder mutaties. Waarom zou hij ook?

De gekke en op zich zelf kickende Mourinho begint wel met een paar veranderingen al zal dat weinig uitmaken is zo het idee.

Het stadion zit niet vol, voor Real is het een wedstrijd die nergens om gaat.

Vanaf de aftrap zijn de verhoudingen al weer direct duidelijk. Balverlies is weer dodelijk. Na een paar minuten heeft Fischer balverlies en is het pats boem raak. Gelukkig buitenspel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-real-madrid-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-real-madrid-ajax