Schöne: “Pakken drie punten tegen PSV”

Bron: ajax1.nl

Lasse Schöne was na de wedstrijd tegen Heracles tevreden over de 4-0 zege van Ajax. De Deen gaf een assist en was in de eerste helft verantwoordelijk geweest voor de openingstreffer. “Toen ik hem raakte wist ik dat de bal erin zou gaan”, liet hij weten aan Eredivisie Live. “We hadden het wel even lastig. Heracles is een goed voetballende ploeg, en er was een periode dat we steeds wat te laat kwamen.”

Na de rode kaart voor Kenneth Vermeer begon Ajax gek genoeg beter te voetballen. “Dat hoor je wel vaker. De 2-0 kwam ook op een ideaal moment, en na de goal van Ryan Babel was het helemaal klaar. Hij kwam perfect naar de eerste paal, hoefde hem alleen maar vanaf een meter over de lijn te schieten.”

Volgende week wacht de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, uit tegen PSV. Schöne denkt dat de overwinning op Heracles veelzeggend is voor de titelkansen van zijn ploeg. “Als je zag hoe we voetballen na de 2-0, met zoveel vertrouwen. We knokken echt voor elkaar. Tegen PSV pakken we de drie punten.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/schone-pakken-drie-punten-tegen-psv/