Voorbeschouwing NAC Breda-AJAX

Bron: www.afca.nl

Nu de competitie naar het einde loopt en het zowel bovenin als bij de degradatiekandidaten weer ongemeen spannend wordt, is het zaak om geen punten te verliezen. Het gelijkspel tegen Heerenveen afgelopen vrijdag was een domper, maar we staan nog steeds op de eerste plaats en dus is het zaak daar te blijven.

Te beginnen morgenavond in Breda waar weer een authentiek avondje NAC op het menu staat. In het verleden hebben wel eens het stadion aan de Beatrixstraat schoongeveegd tijdens zo’n bezoekje op zaterdagavond, maar nu is het de bedoeling dat dit op het veld gebeurd. De voortekenen zijn goed want deze wedstrijd werd al 45 keer eerder gespeeld en B-Sidekeerde maar zes keer juichend huiswaarts (de laatste keer was in 2003: 4-2). Daar de ploeg uit Breda ook dit seizoen niet echt geweldig presteert gaan we ervan uit dat wij ook dit keer weer juichend huiswaarts zullen keren!

Verdedigend heeft trainer Frank de Boer een probleem want Van Rhijn (Ajax) is geschorst. Doelman Kenneth Vermeer keert terug in het doel en Boerrigter is buiten de selectie gelaten. Bij NAC is Seuntjes geschorst en zijn Schalk, Hadouir, Verbeek en Janse geblesseerd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-nac-breda-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-nac-breda-ajax