Ajax A1 wint oefenwedstrijd van VV Noordwijk

Bron: ajax1.nl

De A1 van Ajax heeft dinsdag een oefenwedstrijd tegen VV Noordwijk 1 met 3-1 gewonnen. Vorig weekend werd er al met 4-0 van Swift 1 gewonnen en dinsdag was dus de volgende ploeg aan de beurt. Queensy Menig (foto) opende de score. Hij kon simpel intikken na een voorzet van Sheraldo Becker. In de rust stond het scorebord echter op 1-1, omdat VV Noorwijk in de 35e  minuut langszij kwam.

In de tweede helft was het lang wachten op goals. Pas in de 80e minuut kon er weer gejuicht worden door de Amsterdamse fans. Een eigen doelpunt van VV Noordwijk bracht de score naar 2-1. Vijf minuten later was het Damian van Bruggen die de eindstand op het scorebord zette. Hij zette zijn hoofd tegen de bal en scoorde zo de derde treffer van Ajax A1.

Scoreverloop:’26 Queensy Menig (1-0)’36 Thom Wijnalda (1-1)’80 Sander Bosma (2-1, eigen doelpunt)’85 Damian van Bruggen (3-1)

Opstelling Ajax A1: Mous; Owusu, Van Bruggen, Riedewald, Sanniez; Van den Boomen, Vissers, Bakker; Becker, Menig, Acolatse.