Denswil wil Lionel Messi uit de wedstrijd spelen

Bron: ajax1.nl

Stefano Denswil gaat vol vertrouwen beginnen aan het duel tussen FC Barcelona en Ajax. Dat zegt hij dinsdagmorgen in De Telegraaf. Hij verheugd zich om met moment om tegenover voetbalheld Lionel Messi te staan. Het is voor hem een bijzondere ervaring, bang is hij niet. “Ik denk niet in problemen, zie dit juist als een mooie uitdaging en als een nieuw meetmoment, waar ik als jonge jongen sta”, blikt hij vooruit.

In de Eredivisie gaat het volgens Denswil “redelijk”, maar hij beseft zich dat de Champions League een heel ander niveau is. Afgelopen zaterdag werd hij door De Boer uitgeroepen tot beste Ajacied van de wedstrijd. De Ajacieden wonnen toen met 2-1 van de koploper van de competitie. “Wat je in zulke wedstrijden leert, daar kunnen geen tien eredivisieduels tegenop.”

De Champions League start voor Ajax om woensdagavond, wanneer het om 20.45 uur zal spelen tegen FC Barcelona. “Voor mezelf is het prachtig om tegenover Messi te mogen staan. Het zou een enorme boost voor mijn carrière zijn als ik hem uit de wedstrijd zou kunnen halen. Dat vereist ruim negentig minuten concentratie, en perfecte communicatie met Niklas Moisander en een goede teamprestatie.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/denswil-wil-lionel-messi-uit-de-wedstrijd-spelen/